Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Acupunctuur bij migraine of hoofdpijn

Summary

Migraine en hoofdpijn is een vaak voorkomende klacht; je kunt er veel  last van hebben. Sommige mensen hebben zoveel klachten, dat ze lijden  aan slapeloosheid of zich zelfs ziek moeten melden. Migraine of  hoofdpijn kan het dagelijkse leven ernstig verstoren. Maar ook als je in  mindere mate, maar toch regelmatig last hebt van hoofdpijn, kan  acupunctuur leiden tot vermindering van de klachten of deze zelfs  compleet verhelpen.

Acupunctuur migraine

Hoofdpijn uit zich in pijn aan het voorhoofd, achter de ogen, boven  op het hoofd, aan de zijkant of aan de schedelrand. De hoofdpijn kan  altijd op dezelfde plaats optreden, of zich van de ene plek naar de  andere verplaatsen. Ook de soort pijn is bij iedereen verschillend.  Sommige mensen klagen over een licht zeurende pijn in het hoofd, andere  hebben het gevoel dat hun hoofd uit elkaar barst. Hoofdpijn kan acuut  opkomen of zich langzaam kenbaar maken. Er zijn dus veel soorten  hoofdpijn. De meest voorkomende vormen die de acupuncturist behandelt,  zijn spanningshoofdpijn en migraine. Acupunctuur bij hoofdpijn en  migraine is zeer effectief.

Acupunctuur bij hoofdpijn

Hoofdpijnklachten kunnen vele oorzaken hebben. Ik zal eerst vragen of  je al met je klachten bij de huisarts, de tandarts of een specialist  bent geweest. Klachten als oor- of neusholteontsteking, een  kaakholteontsteking of verhoogde bloeddruk gaan immers vaak met  hoofdpijn gepaard. Van belang is ook of er sprake is van hoofdpijn als  gevolg van een ongeval of een ernstige aandoening. Je begrijpt dat dit  belangrijke informatie vooraf is, om tot een succesvolle behandeling te  komen.

Transcription

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: